کد خبر 144738
۱۳۹۵/۰۱/۱۵ ۱۲:۲۵

سریال طنز جدید شبکه سه آماده پخش میشود

ساعت 24-تصویربرداری سریال «چارسو» به کارگردانی امین امانی و تهیه کنندگی روشان امیری به زودی به پایان می رسد و از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.
روشان امیری تهیه‌کننده مجموعه «چارسو» از تدارک چهار دکور برای این مجموعه طنز که قرار است از شبکه سه سیما پخش شود، خبر داد و گفت: «چارسو» یک مجموعه ۱۳ قسمتی است که فضایی کمدی دارد و در هر قسمت چهار دوران را نمایش می‌دهد.

وی ادامه داد: «عصر حجری، عصر قجری، عصر نودی و عصر صدوی» چهار دوره‌ای هستند که داستان ها در آنها می گذرد. خانواده های این مجموعه ثابت هستند و موضوعات مختلفی شامل تغدیه، تربیت فرزند، ازدواج، صله رحم، اوقات فراغت و... مطرح می شود که نگاهی طنز دارند.

امیری درباره سطح طنزها در این مجموعه بیان کرد: ما به هیچ عنوان خنده را به اجبار از مخاطبمان نمی گیریم و فکر می کنیم این مجموعه کاری کاملا متفاوت خواهد بود.

وی با اشاره به دکور و نویسندگی در این مجموعه بیان کرد: نویسندگی این مجموعه را کریم خودسیانی برعهده دارد و دکورهای عظیمی برای آن طراحی شده است. برای چهار زمانی که در مجموعه داریم چهار دکور تدارک دیده‌ایم که هرکدام ۱۱۰ تا ۱۲۰ متر هستند.

تهیه کننده «چارسو» اظهار امیدواری کرد که کار تصویربرداری این مجموعه بزودی پایان یافته و آماده پخش در شبکه ۳ سیما شود.

در این مجموعه بازیگرانی همچون نصرالله رادش، امیر غفارمنش، سحر نظام دوست، شهرزاد عبدالمجید، بهراد خرازی، عباس جمشیدی فر، عباس محبوب، سیاوش قاسمی، سوسن پرور، علی برقی، وحید شیخ زاده و... به ایفای نقش می پردازند.

پارس نیوز

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک