کد خبر 145864
۱۳۹۵/۰۱/۲۰ ۲۲:۲۱

حضور مهدی رحمتی در تمرین پرسپولیس!

کاپیتان تیم فوتبال استقلال عصر دیروز در محل تمرین تیم فوتبال پرسپولیس حاضر شد!
به گزارش فارس، از آنجایی که زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی هر روز و با هماهنگی در اختیار دو باشگاه پرسپولیس و استقلال قرار می‌گیرد به همین دلیل دیروز اتفاق جالبی در تمرین پرسپولیس رخ داد که باعث خنده تعدادی از بازیکنان شد.

امروز پرسپولیسی‌ها در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی تمرین داشتند و همزمان با آن بازیکنان استقلال در کمپ مرحوم ناصر حجازی مشغول بازی بودند اما تداخل زمانی این تمرینات باعث شد تا دروازه‌بان تیم استقلال امروز به اشتباه در تمرین تیم پرسپولیس حاضر شود! مهدی رحمتی دروازه‌بان و کاپیتان تیم استقلال با خیال اینکه تیمش در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی تمرین دارد مثل همیشه با ساک ورزشی به زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی آمد اما پس از حضور در زمین ناگهان با تعدادی از بازیکنان پرسپولیس روبه‌رو و اینجا بود که کاپیتان استقلال متوجه شد محل تمرین تیمش را اشتباه آمده است.

این اتفاق جالب باعث خنده برخی بازیکنان پرسپولیس و مهدی رحمتی شد و کاپیتان استقلال پس از این اتفاق خیلی زود محل تمرین پرسپولیس را ترک کرد تا به کمپ مرحوم حجازی برود و در تمرین تیم خودش شرکت کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک