کد خبر 148200
۱۳۹۵/۰۱/۲۹ ۲۰:۰۰

هافبک پرسپولیس هم سرباز است؟

ساعت 24-وکیل احمد نوراللهی به شائبه سرباز بودن این بازیکن پرسپولیس واکنش نشان داد.
ابراهیمی درباره محرومیت مهدی طارمی از بازی با استقلال اهواز گفت: قصد اعتراض و تقدیم دادخواست به کمیته انضباطی را داشتیم اما یک موضوع ما را منصرف کرد.


وی توضیح داد: روال چنین پرونده هایی اینگونه است که در خصوص موضوع مورد اعتراض و صحت یا رد کارت زرد داور از کمیته و دپارتمان داوری استعلام می گیرند و بر اساس نظر آنها رای صادر می شود. وقتی دیدیم نظر آقایان اصفهانیان و عنایت بر صحت تصمیم محسن ترکی است طرح دعوی را امری بی نتیجه دانسته و از ارائه دادخواست خودداری نمودیم و به همین دلیل مهدی قطعا مقابل حریف اهوازی غایب خواهد بود.

ابراهیمی که وکیل نوراللهی و ماهینی هم هست در خصوص شایعه سربازی نوراللهی تصریح کرد: احمد دانشجو است و تا چندسال دیگر مشکلی از این بابت ندارد.

او در خصوص وضعیت حسین ماهینی نیز یادآور شد: ماهینی تاپایان فصل سرباز نیروی دریایی و باشگاه ملوان است و اکنون همه تمرکزش روی بقای این تیم ریشه دار در لیگ برتر خواهد بود.وی یکسال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد و طبق قراردادش متعهد به حضور در این باشگاه است.

قدس آنلاین

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک