کد خبر 151963
۱۳۹۵/۰۲/۱۴ ۰۶:۱۰

ماشین گران قیمت مهدی رحمتی، زیر پای حنیف!

ساعت 24- حنیف عمران زاده مدافع استقلال بعد از مدتی دوری روز گذشته به تمرینات این تیم بازگشت. حنیف پس از عذرخواهی رسانه‌ای از استقلالی‌ها با خودروی رحمتی به تمرین آمد.
تمرین دیروز استقلال در زمین شماره دو آزادی و تحت تاثیر یک هوادار معلول برگزار شد. یک هوادار معلول پیش از آغاز تمرین با ویلچر به زمین شماره دو آزادی آمد و با تک تک بازیکنان استقلال عکس یادگاری گرفت. آبی‌ها استقبال خوبی از این هوادار کردند.


برهانی مهاجم استقلال نیز پیراهن شماره 9 خود را به این هوادار اهدا کرد. منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال امروز در تمرین حضور داشت و استقبال هواداران مواجه شد.


عمران زاده مدافع استقلال هم بعد از مدتی دوری دوباره به تمرینات بازگشت. حنیف پس از عذرخواهی رسانه‌ای از استقلالی‌ها با خودروی رحمتی به تمرین آمد.


مظلومی در این تمرین با شاگردانش صحبت کرد و خطاب به بازیکنان گفت: دوست دارم مثل این دو بازی یکدل و یکصدا با هم تا آخر راه پیش برویم و اصلا نمی‌خواهم جایگاهی که به آن رسیده‌ایم را از دست دهیم بدهیم. فقط 2 گام مانده تا به هدف‌مان برسیم و مطمئن باشید این موضوع می‌تواند تا سال‌های سال در خاطر هواداران و خودتان باقی بماند و فقط کافی است کمی همت‌تان بیشتر شود. در ادامه مجید صالح نیز گفت‌وگویی با بازیکنان انجام داد و به آنها گفت همین تمرین کردن شما در میدان مسابقه تاثیرگذار است. وقتی خوب تمرین می‌کنید مطمئن باشید در مسابقه هم عملکرد خوبی خواهید داشت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک