کد خبر 153433
۱۳۹۵/۰۲/۱۹ ۱۴:۰۸

فرزاد حسنی و صدا و سیمایی که بودجه ندارد

ساعت24- یک فیلم از یک مجری تلویزیونی موجب شده که تعدادی از مخاطبان واکنش های تندی به این فیلم که بخشی از یک برنامه تلویزیونی است نشاند دهند.
فرزادحسنی که مدتی به دلیل در صدا و سیما ممنوع الکار بود مجدد به این شبکه بازگشته و برنامه ای را مجری گری می کند متاسفانه این برنامه مانند دیگر برنامه های صدا و سیما یک طرح ثابت دارد و تعدادی افراد می نشینند و یا می ایستند و در باره مسایل مختلف حرف می زنند در بین برنامه هم مجری با حرف های بی پایه و بدون هدف و شوخی های بی ادبانه به ظاهر مخاطبان را می خنداند.

این ها برنامه تلویزیونی نیستند. بلکه برنامه های رادیویی هستند.ولی بدون بوجه های زیادی را هزینه می کنند و هیچ نظر سنجی و گزارشی نیز ارایه نمی شود که این برنامه ها تا چه میزان تاثیر داشته و بیننده داشته است.

جای تاسف دارد که این برنامه ها نیز با بوجه های دولتی تولید می شود و هرازگاهی مجری هایی گل می کنند و مورد توجه قرار می گیرند و این برنامه ها با شدت بیشتری بودجه های دولتی را به خود اختصاص می دهند.

بدون شک باید این برنامه ها با هزینه های خصوصی تولید شود و نه دولت ما متاسفانه شاهد هستیم که برخی مجریان که مدتی هم از تلویزون دور بوده اند و در اینترنت برنامه تولید می کرده اند با دعوت تلویزیون ملی به این شبکه بازگشته اند و بدون شک درآمدهای راحت و بدون درد سر با بودجه های صدا و سیمایی که مدعی است پولی ندارد را به کار در بخش خصوصی و تلاش بیشتر ترجیح می دهند.

متاسفانه اینکه یک سیاست درازمدت و مشخص در بخشی مانند صدا و سیما و رسانه تصویری کشور وجود ندارد و حرکت زیکزاکی و حتی به عقب در مواردی شاهد هستیم.اینکه مخاطبان در مقابل برخوردهای این برنامه ها با میهمانان و مخاطبان واکنش نشان می دهند نشان می دهد که این برنامه های چه تاثیری بر مخاطبان دارند و البته نباید این تصور را نیز ایجاد کنند که این برنامه خوب است و چون سروصدایی ایجاد می کند و یک موجی می آفریند پس برنامه بسیار خوبی است. متاسفانه هیچ استاندارد سازی در صدا و سیما وجود ندارد که یک برنامه تلویزیونی چه استاندارد هایی باید داشته باشد و اگر هست توصیه می کنیم که این استاندارد ها مشخص و دقیق اعلام شود. علاوه براین برنامه هایی که با تماشاچیان مختلف و مخاطبان حاضر در استودیو اجرای می شود به چه شکل است و با چه شکل این مهمانان در برنامه شرکت داده می شوند.هزینه ای که تهیه کننده برای حضور این افراد می پردازد چه میزان است و ....اگر کمی شفافیت در این امر وجود داشته باشد شاید در تولید این برنامه ها نیز کمی تفکر و اندیشه و هنر بکار رود و برنامه ها بصورت سردستی و بزن و در رویی تولید نشود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک