کد خبر 176203
۱۳۹۵/۰۴/۲۸ ۰۹:۲۴

گروگان‌گیری در ارمنستان ادامه دارد

ساعت24-نمایندگان نهادهای امنیتی تلاش دارند تا گروگان گیران را متقاعد کنند که گروگان‌های خود را  تحویل دهند و اوضاع را آرام کنند. اما به نظر می‌رسد که مذاکرات دوطرف تاکنون به نتیجه نرسیده است.
گروگان‌گیری در ارمنستان ادامه دارد
style="text-align: justify;">سرویس‌های امنیت ملی ارمنستان اعلام کردند که وضعیت گروگان‌گیری در پاسگاه پلیس حومه ایروان همچنان به قوت خود باقی است و نیروهای امنیتی و گروگان گیران هنوز با یکدیگر به توافق نرسیده‌اند.

به گزارش رادیو ارمنستان، گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که گروگان گیران خواهان آزادی ژرارد سفیلیان از سیاستمداران اپوزیسیون است که ماه گذشته به دلیل درخواست برای سرنگونی دولت و آغاز شورش مسلحانه دستگیر شد.

در پی این گروگان‌گیری ده‌ها تن از طرفداران گروه‌های اپوزیسیون در میدان آزادی در پایتخت ارمنستان تجمع کرده و استعفای سرژ سرکیسیان، رئیس جمهوری این کشور را خواستار شدند.

تظاهرکنندگان همچنین خواستار آزادی رهبران اپوزیسیونی شدند که در بازداشت به سر می‌برند. در عین حال پلیس ارمنستان دو تن از رهبران اپوزیسیون را که در این تجمع حضور داشتند بازداشت کردند.

یکی از نمایندگان پارلمان ارمنستانی به خبرنگاران گفته است که مهاجمان مسلح حدود 30 تن هستند. این افراد صبح روز یکشنبه با حمله به یک مرکز پلیس در حومه ایروان تعدادی را به گروگان گرفتند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک