کد خبر 180057
۱۳۹۵/۰۵/۰۸ ۰۶:۰۰

خرید جدید پرسپولیس از بوسنی می آید

ساعت 24- مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس علاقه‌مند به جذب دروازه‌بان پیشین سایپاست.
جدایی الکساندر لوبانف از پرسپولیس باعث شده مربیان این تیم و همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس به‌دنبال جذب جانشین برای وی باشند. این در شرایطی است که گفته می‌شود ایگور پانادیچ مدتی است که یک دروازه‌بان اهل بوسنی را برای پیوستن به جمع سرخپوشان مدنظر دارد.

راتکو دوجکوویچ که فصل گذشته در تیم سایپا عضویت داشت، دروازه‌بان مدنظر پانادیچ برای جانشینی لوبانف است و برانکو هم این دروازه‌بان را تأیید کرده است. البته مشکل اینجاست که مسئولان باشگاه پرسپولیس خیلی موافق این انتقال نیستند و جذب دروازه‌بان داخلی را به عقد قرارداد با سنگربان پیشین سایپا ترجیح می‌دهند.

انتخاب جانشین برای لوبانف و البته دلیل اصلی رفتن او مسئله‌ای است که ذهن مسئولان باشگاه پرسپولیس را به خود مشغول کرده و باید دید در نهایت دروازه‌بان جدید سرخپوشان چه کسی خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک