کد خبر 182371
۱۳۹۵/۰۵/۱۵ ۱۶:۲۵

کشف گور دسته‎جمعی۲۰۰ داعشی در عراق

ساعت 24- پیشتر نیز در عملیات بازرسی و پاکسازی محلات مختلف شهر بیجی واقع در شمال استان صلاح الدین عراق، تعدادی گور دسته جمعی متعلق به تروریست‌های داعش کشف شده بود.
منابع امنیتی عراق از کشف گور دسته جمعی حاوی ۲۰۰ نفر از عناصر داعش در جزیره «الخالدیه» استان الانبار خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری العهد، «احمد الفتلاوی» از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی عراق(الحشد الشعبی) اعلام کرد که یک گور دسته جمعی داعش حاوی ۲۰۰ نفر از عناصر داعش در جزیره «الخالدیه» واقع در استان الانبار کشف شد.

برخی منابع خبری نیز گزارش دادند که این گور دسته جمعی حاوی ۱۰۰ نفر از عناصر داعش است.

پیشتر نیز در عملیات بازرسی و پاکسازی محلات مختلف شهر بیجی واقع در شمال استان صلاح الدین عراق، تعدادی گور دسته جمعی متعلق به تروریست‌های داعش کشف شده بود.

منابع امنیتی عراق می گویند که یکی از اهداف داعش در دفن دسته جمعی عناصر داعش، عدم تضعیف روحیه دیگر عناصر تروریستی است.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک