تندباد 130 کیلومتری در شهرهای مازندران
سرعت شدید وزش باد در شهرهای مازندران موجب از جای کنده شدن سقف بسیاری از منازل روستایی و شهری شد. تابلوهای تبلیغاتی صنوف و بازاریان نیز در این طوفان خسارت شدید دید.
در برخی شهرها بیمارستانها دچار آبگرفتگی شد و نیز خسارت به تیرهای چراغ برق نیز در اکثر مناطق مازندران مشهود است. سقوط درخت بر روی تیرهای چراغ برق و خودروها نیز بر اثر طوفان به مازندران خسارت زد. برق اکثر مناطق مازندران از زمان طوفان قطع شده است.
تندباد 130 کیلومتر برساعت در مازندران
تندباد شدید با سرعت بین 90 تا 130 کیلومتر بر ساعت بامداد امروزاستان مازندران را درنوردید.
مدیر کل هواشناسی مازندران در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه بیشترین تندباد با سرعت 130 کیلومتر در شهرستان قائم شهر ثبتشده است که البته لحظهای بوده است، گفت: شدت این تندباد، که از ساعت 4 بامداد امروز از سمت غرب مازندران شروع شده بود، در شهرهای آمل 94کیلومتر، نوشهر 65 کیلومتر، قائمشهر 130کیلومتر و ساری 80کیلومتر بر ساعت ثبتشده است.
نوربخش داداشی با اشاره به اینکه تا ظهر امروز بارشهای نقطه ای و رگباری در مازندران ادامه دارد، گفت: از بعدازظهر بارشها در حد پراکنده خواهد بود و فردا هوای استان نیمه ابری و ابری است.
داداشی افزود: همچنین با تأثیر این سامانه تاکنون آمل 68 میلیمتر و نوشهر 47میلیمتر بیشترین بارش را داشتهاند.
مدیر کل مدیریت بحران مازندران نیز گفت: تند باد بامداد امروز در برخی شهرهای استان خسارتهایی داشته است.
علی احمدی گفت: در شهرهای محمودآباد، آمل، بابل، قائم شهر، سوادکوه شمالی و ساری خسارت وارد شد و بیشترین خسارت در بخش سربندی ساختمانها و شکستن درختها و قطعی برق و آبگرفتگی معابر بوده است.
وی گفت: خوشبختانه تا کنون هیچ گونه مصدومیت و یا کشتهای گزارش نشده است.
منبع: ایسنا