کد خبر 209869
۱۳۹۵/۰۸/۰۹ ۱۰:۳۰

تولید و توزیع‌ مرغ گوشتی با کیفیت توسط سپید ماکیان

گروه سپید ماکیان با بزرگ‌ترین زنجیره تولید و توزیع مرغ گوشتی کشور در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور حاضر است.
تولید و توزیع‌ مرغ گوشتی با کیفیت توسط سپید ماکیان
فعالیت گروه سپید ماکیان، مدیریت چرخه تولید گوشت مرغ است که شامل مزارع مرغ مادر، کارخانه جوجه‌کشی، مزارع پرورش مرغ گوشتی، کارخانه دان پلت، کشتارگاه صنعتی، کارخانه قطعه‌بندی، فرآوری گوشت و در نهایت توزیع محصول نهایی است.

این تولید عمودی و یکپارچه شرکت باعث افزایش سطح کیفیتی و امنیت بهداشتی و سلامت غذا برای مصرف‌کننده می‌شود.

این گروه تولیدی از سال 78 با هدف معرفی و آشنایی با دیگران فعالان این صنعت در نمایشگاه حضور دارد. محصولات این مجموعه شامل دو برند سمین و مرغ زیرک (مرغ بدون آنتی‌بیوتیک) است.

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآوردهای لبنی و صنایع وابسته 6 تا 9 آبان 95 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک