کد خبر 212639
۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۲۳:۲۹

مهمترین فیلم‌ساز داعش در موصل کشته شد

ساعت 24- یک منبع محلی در استان نینوای عراق، از هلاکت مهم‌ترین فیلم‌ساز داعش در یک حمله هوایی در غرب موصل خبر داد.
style="text-align:justify"> یک منبع محلی در استان نینوای عراق گفت: گروهک تروریستی داعش اعلام کرده است که "شحاته المصری" مهمترین عنصر در ساخت فیلم های تبلیغاتی داعش، در حمله هوایی غرب موصل کشته شده است.

سومریه نیوز به نقل از این منبع اعلام کرد که ماشین تبلغات داعش در موصل از کشته شدن شحاته المصری یکی از مهمترین سازندگان فیلم های تبلیغاتی داعش به همراه دو دستیارش در حمله هوایی در جاده اصلی نزدیک شهر البعاج در غرب موصل، خبر داده است.

گفته می شود که داعش در چارچوب جنگ روانی خود، سعی کرده است افراد خبره در زمینه فیلم سازی را از نقاط مختلف جهان جذب کند تا با ساخت فیلم های تبلیغاتی و انتشار آن، برخی اهداف خود را محقق سازد.

العالم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک