کد خبر 214429
۱۳۹۵/۰۸/۲۴ ۱۰:۳۷

مطالبه مردم از رئیس سازمان محیط زیست

سایت صابر نیوز نوشت:این نگرانی ها و دغدغه ها نسبت به این موضوع که خانم ابتکار بیشتر به مسائل فنی و رشته کاری شان توجه داشته باشد اکنون تبدیل به یک مطالبه عمومی از ایشان شده و هیچگونه مسائل سیاسی در این خصوص دخیل در این مطالبه نیست زیراکه سلامت مردم امری بسیاری مهم است و...
table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="3" dir="rtl" id="tablemain" style="width:98%">

آلودگی هوا موضوعی است که در کلان شهر ها بسیار باعث گلایه و ناراحتی مردم شده ، افرادی که اکنون در مسند قدرت در سازمان محیط زیست هستند در دولت قبل از حق مردم در خصوص بهره مند بودن از هوای پاک سخن می گفتند و بیشترین علت آلودگی هوا را تولید بنزین داخلی قلمداد می کردند .اکنون که سه سال از عمر دولت یازدهم گذشته و تولید بنزین داخلی دیگر مانند گذشته نیست ولی همچنان مردم از آلودگی هوا رنج می برند این در حالی است که منتقدین دیروز مصاحبه ای در خصوص دغدغه سلامتی مردم از جانب آلودگی هوا را ندارند .


سرکار خانم ابتکار که پدرش اولین رئیس سازمان محیط زیست بوده و خودش نیز در دولت اصلاحات 8رئیس این سازمان بوده و دوباره نیز دردولت تدبیرو امید بر مسند سازمان محیط زیست نشسته ، یعنی کسی است که در این حوزه سبقه طولانی دارد و محیط زیست ایران را کامل می شناسدیعنی خانم ابتکار فردی نبوده که تازه به این سمت رسیده و از شرایط خبر نداشتهباشد . ایشان که از اوایل انقلاب تاکنون مستقیم و غیر مستقیم با این سازمان همکاری داشته چگونه است که اکنون چاره ایی برای برون رفت از این بحران آلودگی هوا ندارد و تنها آمارهایی به مردم می دهد که بیشتر شباهت درمانی برای مردم نیست و متاسفانه اقدامات این سازمان کمتر برای رفاه زیستی مردم بوده (یا شاید خوب اطلاع رسانی نشده ) حتی دریاپه ارومیه نیز وضعیتش زیاد تفاوتی نکرده است .
نگارنده بیشتر احساس می کند که تمرکز خانم ابتکار به مسائل سیاسی و دور شدن از وظیفه اصلی شان سبب آن شده که معضلات محیط زیستی در کشور همچنان باقی باشد این موضوع است که باعث نگرانی کارشناسان و مردم شده ، رئیس سازمان محیط زیست باید بدور حواشی و حاشیه بیشتر بدنبال احیاء شرایط زیست محیطی و سلامتی مردم باشد نه اینکه در صدر اخبار حواشی سیاسی قرار بگیرد. وقتی که خانم ابتکار به عنوان رئیس سازمان محیط زیست توسط رئیس جمهور معرفی شدند بسیار خوشحال شدیم به خاطذ آنکه ایشان از جنس این سازمان بودند و امید داشتیم با برنامه های عملیاتی وضع را بهبود ببخشند.

این نگرانی ها و دغدغه ها نسبت به این موضوع که خانم ابتکار بیشتر به مسائل فنی و رشته کاری شان توجه داشته باشد اکنون تبدیل به یک مطالبه عمومی از ایشان شده و هیچگونه مسائل سیاسی در این خصوص دخیل در این مطالبه نیست زیرا که سلامت مردم امری بسیاری مهم است و خانم دکتر ابتکار نیز این مهم را مطمئناً در سرلوحه کار یشان قرارداده اند که باید وضعیت سلامتی مردم رسیدگی شود.

همین نگرانی ها و دغدغه ها بود که خانم فضه سادات حسینی گوینده خبر سیما در شبکه اجتماعی متنی را منتشر کرد که به طنز از خانم ابتکار خواسته بود که بیشتر به مسائل مرتبط با محیط زیست تمرکز کند تا مسائل حاشیه ای ، اما از روز گذشته تاکنون حامیان دولت این مطالبه مردمی را تفسیر به امری سیاسی کردند و درشبکه های اجتماعی نقد هایی به ایشان داشتند.

رئیس قوه قضاییه با انتقاد از برخی اظهارات در ایام اخیر خاطرنشان کرد: برخی می‌گویند "قلم‌ها را به‌بهانه‌های واهی نشکنیم" یا "دهان‌ها را به‌بهانه‌ای غیراساسی نبندیم"؛ واضح است خطاب آنان به دستگاه قضایی است، این نوعی افترا به قوه قضاییه است و بلکه توهین، و عجیب است کسانی که چنین افتراها و اهانت‌هایی را به قوه قضاییه روا می‌دارند، مدام هم دم از اخلاق و اسلام می‌زنند. این‌گونه افتراها و توهین‌ها با کدام اخلاق و اسلام، سازگار است؟! این‌گونه افتراها به قوه قضاییه و تضعیف دستگاه قضایی به‌سود چه‌کسی است؟
آملی لاریجانی خطاب به گوینده چنین سخنانی تصریح کرد: برادر بزرگوار، شما خودتان شفاهاً یا کتباً با واسطه یا بی‌واسطه بارها گفته‌اید که "چرا با فلان روزنامه یا فلان سایت برخورد نمی‌کنید؟" یا نزد مقام معظم رهبری گلایه می‌کنید که چرا دستگاه قضایی با فلان روزنامه برخورد نکرده است، اما وقتی در بین اهالی مطبوعات و رسانه حضور می‌یابید ندای آزادی مطبوعات سر می‌دهید و اینکه "قلم‌ها را نشکنید و دهانها را نبندید"! البته ما به هیچ کدام از این سخنان کاری نداریم و راه قانونی خود را می‌رویم.
امثال سرکار خانم حسینی ها که برای سلامتی خانواده شان نگران اند و می خواهند که در محیطی سالم و بدور از آلودی زندگی کنند بسیار زیاد هستند اگر حامیان خانم ابتکار و همچنین دولت نظرشان این است که در این خصوص حرفی زده نشود این بزرگواران بفرمایند که چگونه باید نسبت به این پدیده شوم و آزار دهنده(آلودگی هوا) ناراحتی مان را بیان کنیم.شمنا ما هم به این موضوع واقفیم که همه مدیران در دولت جمهوری اسلامی در تلاش برای رفاه حال مردمند اما بابید این تلاش ها در نگاه مردم ملموس باشد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک