کد خبر 222402
۱۳۹۵/۰۹/۲۲ ۱۸:۲۶

واکنش ایران به تایید حکم شیخ علی سلمان

ساعت 24- سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از صدور حکم حبس و زندان طولانی و دراز مدت برای شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق در دادگاه تجدید نظر بحرین شدیداً ابراز نگرانی کرد.
واکنش ایران به تایید حکم شیخ علی سلمان
بهرام قاسمی اظهار داشت: برخوردهای ناعادلانه، خشن و امنیتی با رهبران مسالمت جو و میانه رو بحرینی نه تنها معضلات عدیده آن کشور را حل نخواهد کرد، ای بسا موجب یأس و ناامیدی علاقه‌مندان، معتقدان و طرفداران مشی و روش‌های مسالمت‌جویانه خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مقام های بحرینی خاطرنشان کرد: اعطای پایگاه نظامی به کشورهای فرامنطقه ای ، فراخوان و پذیرش نیروهای نظامی خارجی و پرداخت هزینه آنان از بودجه مردم آن کشور متضمن امنیت و راهکاری مناسب برای حکومت بحرین نخواهد بود؛ تاریخ جهان و بخصوص منطقه از گذشته تا حال بخوبی گویای آن واقعیت روشن است که تنها اتکاء بر قدرت مردم، آشتی و وفاق ملی است که می تواند بهترین ضامن امنیت کشورها و دولتها برای استمرار حیات خود باشد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک