کد خبر 233004
۱۳۹۵/۱۰/۳۰ ۱۵:۱۳

۶۰۰ واحد صنفی در ساختمان پلاسکو فروریخت

ساعت 24- رییس اتحادیه پیراهن دوزان تهران گفت: ۶۰۰ واحد تولیدی در ساختمان پلاسکو فعال بود که ۴۰۰ واحد آن را تولیدی پیراهن دوزی تشکیل می داد.
مجتبی درودیان، افزود: خسارت بالاتر از حدی است که تصور می شود.

وی ادامه داد: ۴۰۰ واحد تولیدی در حال تهیه پوشاک شب عید بودند و به همین سبب تمامی تولیدی ها در این ساختمان مملو از پوشاک دوخته شده بود.


درودیان یادآور شد: تولید کنندگان در حال آماده سازی خود برای فصل بهار بودند که با چنین حادثه ناخرسندی مواجه شدند.
رییس اتحادیه پیراهن دوزان تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه اکثر تولیدی ها فاقد بیمه آتش سوزی بودند و به همین علت خسارت غیر قابل جبرانی را متحمل شده اند.


درودیان با یادآوری این که ساختمان پلاسکو متعلق به بنیاد مستضعفان بود، گفت: بنیاد هم برای بیمه ساختمان کاری انجام نداده بود.


به گزارش ایرنا ، ساختمان پلاسکو تهران ساعت حدود ۸ صبح امروز (پنجشنبه) دچارآتش سوزی شد و در ساعت ۱۱:۳۰ به دلیل گسترش وسرایت آتش سوزی به صورت عمودی فروریخت.


دراین حادثه ۳۷ نفر دچار مصدومیت شده که به سرعت به مراکز درمانی انتقال داده شدند و ۳۰ نفر نیز به صورت سرپایی درمان شدند.
ساختمان پلاسکو تهران درسال ۱۳۴۰ در ۱۷ طبقه به بهره برداری رسید.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک