کد خبر 234540
۱۳۹۵/۱۱/۰۵ ۱۹:۳۹

خروج ۲۵۰۰ تن آهن‌آلات از پلاسکو

ساعت 24- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به بکارگیری ۲۰۰ کامیون برای انتقال آوار حادثه ساختمان پلاسکو تاکید کرد: تاکنون ۲۵۰۰ تن آهن‌آلات از محل ساختمان پلاسکو انتقال داده شده است.
خروج ۲۵۰۰ تن آهن‌آلات از پلاسکو
جعفری گفت: بیش از ۱۱ هزار تن آوار از محل حادثه ساختمان پلاسکو انتقال داده شده که از این رقم ۲۵۰۰ تن آهن‌آلات بوده است.

وی افزود: سازمان مدیریت پسماند با بکارگیری تمام ظرفیت خود مشغول انتقال آوار حادثه ساختمان پلاسکو است و تمامی معاونت‌های این سازمان به صورت شیفت‌بندی شده در محل حادثه حضور دارند.

استقرار اکیپ تعمیرات ماشین‌آلات سازمان مدیریت پسماند

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از استقرار اکیپ تعمیرات ماشین‌آلات سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در محل حادثه پلاسکو خبر داد و افزود: این اکیپ‌ها تعمیر و نگهداری کلیه خودروهای سنگین در محل حادثه را برعهده دارند و با بکارگیری ۴۰ قلم انواع تجهیزات که به محل حادثه آورده شده است مشغول خدمت‌رسانی به تمامی خودروهای نیروهای امداد و نجات هستند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک