نشست امنیتی علیه اقتدار موشکی
استراتژی افزایش فشار بر جمهوری اسلامی
در همین راستا، منصور حقیقت پور، نایبرییسکمیسیون امنیتملی مجلس نهم در گفتوگو با «قانون» با اشاره به شیطنتهای صورت گرفته علیه کشورمان گفت: «اسراییل و آمریکا همسو و همفکر هستند و از طرق مختلف سعی می کنند ایران را تحت فشار بگذارند». وی افزود:« آمریکا سعی می کند فضا و افکار عمومی را به سمتی ببرد که تحریم و فشارهای خود بر جمهوری اسلامی را افزایش دهد». حقیقت پور تصریح کرد:«اقداماتی همچون برگزاری رزمایش که جهت تقویت حوزه دفاعی کشور است، هیچ ربطی به برجام و سایر موضوعات بین المللی ندارد و ما اعلام نکردیم که موشکی می سازیم که قابلیت حمل صلاح هسته ای داشته باشد و مطرح شدن چنین اتهاماتی به ایران بی اساس خواهد بود».
مذاکرهای برای توان دفاعی نداریم
این نماینده سابق مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد:« ما در برابر نیاز دفاعی کشور موظف هستیم خودمان را از نظر علمی و سخت افزاری تجهیز کنیم. تمام این موشک ها و تسلیحات موجود در کشور جنبه دفاعی برای ملت و خاک کشور دارد و در این مورد، جمهوری اسلامی با هیچ کشوری مذاکره نخواهد کرد». وی گفت:« ما در گذشته نیز شاهد برگزاری چنین نشستهایی از سوی شورای امنیت بودیم و از این جلسات چیزی در نخواهد آمد».
جنگ روانی برای ایجاد ایرانهراسی
از سوی دیگر، محمدحسن آصفری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم نیز در گفتوگو با «قانون»، به فضاسازیها علیه ایران واکنش نشان داد و گفت:« سناریوی نشست اضطراری شورای امنیت بیانگر اقدام آمریکایی ها برای یک جنگ روانی علیه ایران در سطح منطقه است که با اهداف اقتصادی انجام می گیرد». وی افزود:« آمریکا در مقابل تخلف خود در موضوع نقض برجام و تمدید تحریم ها می خواهد به نوعی افکار عمومی را در این زمینه منحرف کند». این نماینده سابق مجلس تشریح کرد: «آمریکا قصد دارد، ایران هراسی را در سطح منطقه افزایش دهد تا در قبال این موضوع بتواند کارخانه های اسلحه سازی خود را تقویت کند و از این طریق به کسب درآمد بپردازند. آن ها قصد ایجاد رقابت خرید اسلحه از کشورشان را دارند». محمدحسن آصفری، تاکید کرد:« آزمایش های موشکی جمهوری اسلامی ایران در چارچوب بازدارندگی است و هیچ گونه جنگ طلبی و توسعه طلبی در اهداف کشور و ملت ما وجود ندارد. برنامه رزمایش ما طبق برنامه زمانبندی سالانه به صورت مشخص برگزار می شود. برد موشک های ما در راستای برنامههای دفاعی است و ایران هیچ برنامه تهاجمی را در دستور کار خود قرار نخواهد داد».
احتمال از بین رفتن برجام
این نماینده سابق مجلس نیز در رابطه با نشست شورای امنیت گفت:«بعید به نظر میرسد نشست اضطراری شورای امنیت به صدور قطعنامه منتهی شود، که اگر چنین اقدامی صورت گیرد تمام برجام و توافقات صورت گرفته نقض خواهد شد. آمریکاییها سی و هشت سال است که رجز خوانی می کنند و امروز که از توان دفاعی ایران مطلع هستند، هیچگونه اقداماتی از جانب دشمنان نمی تواند ملت ما را تهدید کند و بعید است که شورای امنیت به این رفتار آمریکاییها با صدور قطعنامه جدید رای مثبت دهد».
قانون