کد خبر 237592
۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۰۸:۲۷

آخرین وضعیت پرونده شکایت از مدیرمسئول کیهان

ساعت24-پرونده حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان برای رسیدگی به اعتراض فاطمه راکعی، به دادگاه کارکنان دولت ارجاع شد.
آخرین وضعیت پرونده شکایت از مدیرمسئول کیهان
سید محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع فاطمه راکعی با اعلام این خبر درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت موکلش از مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهار کرد: موکلم به اتهام توهین، افترا و نشر اکاذیب از آقای شریعتمداری شکایت کرده بود که شعبه بازپرسی در ارتباط با دو اتهام توهین و افترا برای مدیرمسئول کیهان قرار منع تعقیب و در ارتباط با نشراکاذیب، قرار مجرمیت صادر کرده است.


این وکیل دادگستری افزود: در مهلت قانونی به قرار منع تعقیب صادره اعتراض کردیم که پرونده برای رسیدگی به اعتراض موکل به دادگاه کارکنان دولت ارجاع شده ولی هنوز تعیین شعبه نشده است.

علیزاده طباطبایی همچنین درباره پرونده محمدعلی طاهری سرکرده عرفان حلقه و زمان برگزتری دادگاه وی گفت که قول داده‌اند اسفند ماه دادگاه آقای طاهری برگزار شود.

او که در پرونده دکل نفتی گمشده نیز وکالت محسن مهاجرانی را بر عهده دارد افزود: فعلاً در این پرونده هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است.
تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک