کد خبر 240697
۱۳۹۵/۱۱/۲۷ ۱۰:۲۳

برانکو میخواست تیموریان را پرسپولیسی کند؟!

ساعت24-شنیده می‌شود سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قصد داشته هافبک کنونی نفت تهران را پرسپولیسی کند.
کمال کامیابی‌نیا در دیدار هفته بیستم مقابل تراکتورسازی یک کارت زرد و یک کارت قرمز گرفت و بازی‌های هفته بیست‌ودوم و بیست‌وسوم مقابل استقلال و سپاهان را از دست داد.

در همین راستا شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه برانکو ایوانکوویچ در بازار نقل‌وانتقالات نیم‌فصل به دنبال جذب آندرانیک تیموریان بوده است. شنیده می‌شود سرمربی پرسپولیس با توجه به جدایی تیموریان از ماشین‌سازی و ناکامی او در پیوستن به استقلال به دلیل محرومیت از جذب بازیکن، قصد داشته شاگرد سابق خود در تیم ملی را پرسپولیسی کند.

با این وجود مدیران باشگاه پرسپولیس این موضوع را تکذیب کردند و مدعی شدند برانکو هیچ درخواستی مبنی بر جذب هافبک 33 ساله پیشین ماشین‌سازی نداشته است.

از سوی دیگر با توجه به اظهار نظرهای متعدد تیموریان در مورد اینکه خودش، خانواده‌اش و دوستانش استقلالی هستند و هیچ‌گاه برای پرسپولیس بازی نمی‌کند، به نظر می‌رسد شایعه حضور او در جمع سرخ‌پوشان چندان جدی نبوده است.

میزان

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک