کد خبر 247007
۱۳۹۵/۱۲/۲۰ ۱۷:۰۰

آغاز موج جدید بارش ها از فردا

ساعت 24- مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، گفت: روز جمعه جو پایدار و آسمان کشور صاف خواهد بود اما از اواخر وقت با ورود یک سامانه بارشی ابرناکی از نوار غربی کشور افزایش یافته و از صبح شنبه بارش پراکنده باران از جنوب غرب آغاز می‌شود.
آغاز موج جدید بارش ها از فردا
احد وظیفه از ورود یک سامانه بارشی از نوار غربی کشور در اواخر روز جمعه و آغاز بارش‌های پراکنده در صبح شنبه از جنوب غرب کشور خبر داد و گفت: این سامانه بارشی به تدریج غرب و در بعدازظهر شمال غرب، مرکز و البرز غربی را در بر می‌گیرد.

وی ادامه داد: بارش پراکنده برف طی این مدت در زاگرس مرکزی و شمال غرب و همچنین البرز غربی پیش بینی می شود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، با حرکت این سامانه بارشی به سمت شرق کشور در روز یکشنبه بارش پراکنده باران در شرق و شمال شرق و بارش پراکنده برف در ارتفاعات البرز مرکزی، شرقی و برخی ارتفاعات شمال شرق پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه گفت: روز دوشنبه با ورود سامانه جدیدی از غرب، بارش در نوار غربی کشور مجددا آغاز می‌شود.

وی در پایان به وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده اشاره کرد و گفت: آسمان تهران در روز جمعه 20 اسفند صاف تا کمی ابری با بیشینه و کمینه دمای 14.5 درجه سانتی‌گراد و در روز شنبه 21 اسفند کمی ابری همراه با وزش باد، در بعدازظهر ابری به تدریج بارش باران با بیشینه و کمینه دمای 14.6 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، آسمان تهران در روز یکشنبه 22 اسفند ماه نیز نیمه ابری با بارش پراکنده به تدریج کاهش ابر و وزش باد با بیشینه و کمینه دمای 15 و 6 درجه سانتیگراد همراه خواهد بود.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک