کد خبر 24912
۱۳۹۳/۰۶/۲۰ ۱۰:۴۷
فوتبال جام ملت های آفریقا

شکست سنگین ساحل عاج از کامرون

سایت خبری تحلیلی ساعت 24-تیم ملی فوتبال کامرون چهارشنبه شب در آغاز دومین هفته از رقابت های فوتبال مقدماتی جام ملت های آفریقا توانست شکست سنگین 4 بر یک بر تیم ساحل عاج تحمیل کند.
در این دیدار که در 'یاوندی'کامرون برگزار شد،تیم ملی کشور میزبان باحمایت انبوه تماشاگران خودی توانست تیم پرقدرت ساحل عاج را ۴ بر یک شکست دهد و با ۶ امتیاز در صدر گروه چهار رقابتهای انتخابی جام ملتهای آفریقا قرار بگیرد.

ساحل عاج که درسالهای اخیر قدرت های اول فوتبال آفریقا محسوب می شود و چندین بار فاتح جام ملتهای آفریقا شده سالهاست که طعم چنین شکست سنگینی را نچشیده بود.

در دیگر دیدار این گروه که همزمان برگزار شد،تیم ملی فوتبال جمهوری دمکراتیک کنگو ۲ بر صفر سیرالئون را پشت سر نهاد .

در دیگر دیدارهای حساس چهارشنبه شب و از گروه ششم ،تیم ملی فوتبال مصر درحالی که درخانه میزبان تونس بود یک بر صفر نتیجه مسابقه را به تیم حریف واگذار کرد و با توجه به شکست ۲ بر صفر این تیم در هفته نخست مقابل سنگال حضور این تیم درمرحله نهایی جام ملت های آفریقا که قرار است ابتدای ۲۰۱۵ درمغرب برگزار شود تاحدود زیادی کمرنگ شد.

دراین گروه تونس با ۶ امتیاز صدرنشین است وسنگال با ۳ امتیاز ازیک مسابقه درمکان دوم قرار دارد.

در ادامه دیدارها امشب (پنجشنبه شب) سنگال با بتسوانای بدون امتیاز بازی خواهد کرد.

رقابت های فوتبال مقدماتی جام ملتهای آفریقا در ۷ گروه ۴ تیمی درجریان است که درپایان دو تیم برتر هر گروه به مرحله نهایی صعود می کنند.

همچنین یک تیم که بهترین نتیجه را از میان سومی های گروه های هفتگانه کسب کرده به جمع ۱۴ تیم راه یافت اضافه می شود تا به علاوه مغرب میزبان ،مرحله نهایی جام ملتهای آفریقا با حضور ۱۶ تیم در چهار شهر مراکش برگزار شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک