کد خبر 25334
۱۳۹۳/۰۶/۲۳ ۱۷:۰۶

سوریان به تاریخ پیوست

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- نابغه کشتی فرنگی جهان با کسب هفتمین طلای المپیک و جهان موفق به شکستن رکورد عبدالله موحد، اسطوره کشتی ایران شد.
حمید سوریان در فینال وزن ۵۹ کیلوگرم رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان مقابل مینگیان سمنوف دارنده مدال برنز المپیک از روسیه به روی تشک رفت و در پایان موفق شد در یک کشتی سخت و نفسگیر حریف خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد و برای ششمین بار قهرمان جهان شود.

سوریان که تنها طلای کشتی ایران در مسابقات جهانی ازبکستان را از آن خود کرده است پیش از رسیدن به فینال حریفان خود از کشورهای رومانی، مصر، کوبا ، آذربایجان و ازبکستان را شکست داده بود.

نابغه کشتی فرنگی جهان پیش از این ۵ مرتبه در مسابقات جهانی در سال های ۲۰۰۵، ۲۰۰۶، ۲۰۰۷، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ و یک بار در المپیک لندن سال ۲۰۱۲ موفق به کسب مدال طلا شده بود و برای هفتمین بار موفق شد ضمن کسب مدال طلای مسابقات جهانی، رکورد ۶ طلای جهان و المپیک عبدالله موحد اسطوره کشتی ایران را بشکند . از لحاظ مرغوبیت مدال، بهترین کشتی‌گیر تاریخ ایران شود.

از لحاظ تعداد مدال نیز در حال حاضر سوریان و غلامرضا تختی تنها کشتی گیران تاریخ ایران هستند که هفت مدال جهان و المپیک دارند. سوریان هفت طلا (۶ طلای جهان و یک طلای المپیک) دارد و تختی یک طلا و دو نقره المپیک به همراه دو طلا و نقره جهان را در ویترین افتخاراتش جاودانه کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک