کد خبر 261676
۱۳۹۶/۰۲/۲۳ ۲۱:۰۳

کشته شدن ۸ تروریست در شمال سینا

ساعت 24- منابع امنیتی مصر از کشته شدن ۸ نفر از عناصر تروریستی تکفیری در عملیات نظامی نیروهای مصری در استان سینای شمالی خبر دادند.
کشته شدن ۸ تروریست در شمال سینا
style="text-align:justify">یک منبع مسئول امنیتی مصر از درگیری صبح امروز نیروهای مصری با عناصر «تکفیری» در شمال سینا خبر داد و گفت: در این درگیری هشت نفر از عناصر تکفیری کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش روسیاالیوم، منبع امنیتی افزود: این عملیات در چارچوب حمله امنیتی غافلگیر کننده‎ نیروهای مصری در جنوب رفح و العربش صورت گرفت و در آن همه یگان های ارتش مجهز به خودروهای زرهی و تانک بودند.

وی افزود: نیروهای زمینی پس از آن وارد درگیری با تروریست ها شدند که جنگنده های ارتش مصر مواضع آنها را بمباران کردند. در این عملیات اعضای قبایل نیز شرکت داشته‌اند.

در منطقه سینا تعداد زیادی از گروه های تروریستی فعالیت می کنند که مهمترین آنها ولایت سینا از گروه های وابسته به داعش است.

به تازگی حملات تروریست ها و هدف قرار دادن شهروندان مصری و افراد وابسته به قبایل بزرگ در شمال سینا افزایش یافته و علت آن هم این است که تروریست ها معتقدند افراد این قبایل با نیروهای ارتش مصر همکاری می کنند.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک