کد خبر 263447
۱۳۹۶/۰۲/۳۰ ۱۵:۲۳

عضویت کودکان ۱۶ ساله در ارتش انگلیس

ساعت 24- برخی بازی‌های رایانه‌ای جنگی به دلیل اثرات روانی و خشن کردن روحیه، برای کودکان ۱۶ ساله در انگلستان ممنوع بوده، اما از طرف دیگر، دولت این کشور افراد ۱۶ ساله را به استخدام ارتش در می آورد.
عضویت کودکان ۱۶ ساله در ارتش انگلیس
به گزارش ستاد حقوق بشر، ایندیپندنت با اشاره به اینکه انگلستان و بلاروس، تنها کشورهای اروپایی هستند که مجوز استخدام افراد زیر ۱۶ سال را در ارتش صادر می کنند، در ادامه آورده است: وضعیت پایبندی انگلستان به معیارهای تعیین شده توسط کنوانسیون حقوق کودک و سایر مکانیزم های سازمان ملل در این خصوص بسیار ضعیف می باشد.

تحقیقات اخیر نشان داده است که رنکینگ جهانی انگلستان در برخی از شاخص های توسعه حقوق کودک از جمله تبعیض و احترام به دیدگاه های آنان، از رتبه ۱۱ به ۱۵۶ رسیده است.

این گزارش معتقد است که یکی از مهمترین عوامل چنین افت شدیدی در پایبندی به حقوق کودک، استخدام آنان در ارتش توسط دولت می باشد.

بنا بر آمار وزارت دفاع انگلستان، ۲۲ درصد از افراد استخدام شده در ارتش بین سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، زیر ۱۸ سال بوده اند.

استخدام کودکان ۱۶ و ۱۷ سال در ارتش، همچنین باعث افزایش مشکلات روحی و روانی در میان آنان شده است.

بر همین اساس، خطر خودکشی در میان افراد زیر ۲۰ سال در ارتش، حدود ۶۴ درصد در سال های اخیر افزایش یافته است.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک