کد خبر 27332
۱۳۹۳/۰۷/۰۶ ۱۳:۰۷
به دنبال افزایش قیمت

میزان خرید حبوبات کاهش یافت

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- میزان خرید حبوبات به طور قابل توجهی کاهش یافته است چراکه مردم ترجیح می‌دهند به جای خرید ۹۰۰ گرم لوبیا چیتی به قیمت ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان، با این مبلغ یک کیلو و نیم مرغ بخرند.
میزان خرید حبوبات به طور قابل توجهی کاهش یافته است چراکه مردم ترجیح می‌دهند به جای خرید ۹۰۰ گرم لوبیا چیتی به قیمت ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان، با این مبلغ یک کیلو و نیم مرغ بخرند.
برخی خرده فروشان بازار حبوبات می گویند: "تثبیت قیمت برای کنترل تورم در همه بازارها مفید بوده به جز بازار حبوبات. اکثر مردم معتقدند قیمت حبوبات با قیمت سایر مواد خوراکی تناسب ندارد به این صورت که قیمت گوشت سفید (ماهی و مرغ) که جزو منابع اصلی گروه‌های غذایی محسوب می‌شود ارزان‌تر از حبوبات که جزو منابع غذایی مکمل هستند، عرضه می‌شوند."
گزارش میدانی از بازار حبوبات کشور نشان می دهد، میزان خرید حبوبات مردم به طور قابل توجهی کاهش یافته است. بیشتر مشتریان خواهان حبوبات بسته‌بندی‌ هستند زیرا حبوباتی که بدون بسته‌بندی و به طور باز عرضه می‌شوند نیاز به تمیز کردن دارند. البته خریداران باید توجه داشته باشند که حبوبات بسته‌بندی ۹۰۰ گرم هستند.
به گفته یکی از خرده فروشان این بازار، عدس‌های موجود در بازار از کانادا و گاهی چین وارد می‌شود. این عدس‌ها محبوبیت‌ بیشتری بین مشتریان دارند زیرا هنگام پخت شکل ظاهری خود را به خوبی حفظ کرده و البته از عدس‌های تولید شده در ایران بزرگ‌تر هستند. اما عدس های ایرانی علاوه بر اینکه اندازه کوچک‌تری نسبت به مشابه کانادایی و چینی خود دارند، حین پخت قادر به حفظ شکل ظاهری خود نیستند در عوض طعم بهتری نسبت به عدس‌های وارداتی دارند.
اخیرا تقاضای مردم برای خرید سویا افزایش یافته است که برخی از فروشندگان علت این افزایش تقاضا را گرانی گوشت و ارزانی سویا به عنوان جایگزین این محصول پروتئینی عنوان می‌کنند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک