کد خبر 280218
۱۳۹۶/۰۵/۰۳ ۱۴:۴۶

زانوی کاپیتان تیم ملی، زیر تیغ جراحی

ساعت 24- حسن رحیمی قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک در وزن 57 کیلوگرم کشتی آزاد، صبح امروز زانوی پای مصدوم خود را به تیغ جراحان سپرد.
زانوی کاپیتان تیم ملی، زیر تیغ جراحی
حسن رحیمی که از ناحیه زانوی پای راست دچار آسیب دیدگی مینیسک شده بود و پس از آزمایش ام آر آی، طبق نظر کمیسیون پزشکی (دکتر ترکمان و دکتر توکلی) باید زانوی خود را جراحی می کرد، صبح امروز در بیمارستان تریتا مورد عمل جراحی قرار گرفت.

عمل جراحی رحیمی توسط دکتر رضا توکلی فوق تخصص زانو و فلوشیپ آرتروسکوپی ساعت 7 صبح امروز (سه شنبه) انجام شد و به گفته پزشک جراح این عمل با موفقیت انجام و رحیمی پس از یک ماه استراحت می‌تواند کار بازتوانی را آغاز نماید.

رضا لایق دبیر فدراسیون و دکتر ملک محمدی رئیس کمیته پزشکی ظهر امروز با حضور در بیمارستان، از حسن رحیمی عیادت کردند.

ملک محمدی در مورد شرایط رحیمی افزود: طبق نظر دکتر توکلی پس از طی شدن استراحت یک ماهه و آغاز کار بازتوانی بر اساس نوع پیشرفت درمان، در مورد ادامه روند آماده سازی رحیمی تصمیم گیری خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک