کد خبر 280410
۱۳۹۶/۰۵/۰۴ ۰۹:۳۰

تولید "پژو 301" آخر امسال شروع میشود

ساعت24-مدیرعامل گروه صنعتی "ایران خودرو" عنوان کرد: تولید پژو 301 از اواخر امسال آغاز می‌شود.
style="text-align: justify;">هاشم یکه زارع از تولید 650 هزار دستگاه خودرو توسط شرکت ایران خودرو طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: امسال تلاش داریم این تعداد را چند درصدی افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه ایران خودرو امسال چند محصول جدید به بازار ارائه خواهد کرد، گفت: شهریور ماه امسال خودرو 2008 را به بازار می دهیم و تحویل "دنا پلاس" هم امسال انجام می‌شود.

مدیرعامل گروه صنعتی "ایران خودرو" تصریح کرد: ظرف ماه‌های آینده نیز خودروی پژو 207 صندوق دار روانه بازار می‌شود.

یکه زارع افزود: تا پایان امسال نیز تولید خودروی پژو 301 آغاز می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به شروع پروژه خودروسازی کرمانشاه از یک سال و نیم پیش، گفت: خوشبختانه گروه صنعتی ایران خودرو با همت خود توانست ظرف مدت 18 ماه این پروژه را به بهره‌برداری برساند.

یکه زارع افزود: هم اکنون این کارخانه در فاز نخست خود و در یک شیفت 15 هزار دستگاه تولید دارد که با دوشیفته شدن این کارخانه، ظرفیت تولید آن به 30 هزار دستگاه در سال افزایش می‌یابد.

وی افزود: این کارخانه تولیدکننده پژو پارس است و امیدواریم با توجه به فاز توسعه کارخانه و نیز مشارکت بخش خصوصی در قطعه سازی، این موارد بتواند گامی در جهت رفع بیکاری استان باشد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک