کد خبر 281621
۱۳۹۶/۰۵/۰۸ ۱۸:۴۹

شکایت قطر به سازمان ملل درباره حج

ساعت 24- کمیته ملی حقوق بشر قطر در نامه‌ای به گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور آزادی‌های دینی و عقیدتی، از عربستان سعودی به دلیل سیاسی کردن فریضه حج شکایت کرد.
شکایت قطر به سازمان ملل درباره حج
کمیته ملی حقوق بشر قطر در نامه خود به گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور آزادی‌های دینی و عقیدتی بشدت از سیاسی کردن شعائر دینی و استفاده از آن برای تحقق دستآوردهای سیاسی انتقاد کرد و آن را نقض آشکار تمامی معاهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی دانست که بر آزادی شعائر دینی تأکید دارد.


به نقل از شبکه الجزیره، در نامه کمیته ملی حقوق بشر قطر آمده است که مقامات سعودی از زمان آغاز محاصره قطر در 5 ژوئن گذشته، اقداماتی را برای ممانعت از سفر شهروندان قطری جهت به جا آوردن مراسم حج تمتع و عمره اتخاذ کرده‌اند.

در نامه این کمیته همچنین به اقدام مقامات سعودی برای وادار کردن اتباع قطری در ماه مبارک رمضان به کشورشان و ممانعت از انجام مراسم حج عمره و نیز مجبور کردن اتباع قطری برای ترک هتل محل اقامت خود اشاره کرده است.

کمیته ملی حقوق بشر قطر همچنین تصمیم دارد شکوائیه‌ای به سازمان یونسکو ارائه و اقداماتی در رابطه با بین‌المللی کردن موضوع ممانعت شهروندان قطری از ادای مناسک حج انجام دهد.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک