کد خبر 286341
۱۳۹۶/۰۵/۲۶ ۱۵:۲۳

داور بازی پرسپولیس اعتراف کرد

ساعت 24- داور دیدار پرسپولیس - سیاه‌جامگان در هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به اشتباهات خود در این دیدار اعتراف کرد.
حمید حاج‌ملک در واکنش به اعتراض پرسپولیسی‌ها به قضاوت او در دیدار برابر سیاه‌جامگان گفت: در برخی از تصمیم‌گیری‌هایم اشتباه کردم، اما قصد و غرضی در کارم نبود. دقیقه 41 بازی روی علی علیپور خطا صورت گرفت و پیش از گل سیاه‌جامگان، خطای هند بازیکن این تیم اتفاق افتاد.

او با بیان اینکه باید اشتباهات را پذیرفت، ادامه داد: من در چهار هفته گذشته سه بازی را قضاوت کرده‌ام و داور هم روز خوب و بد دارد. پرسپولیسی‌ها حق دارند معترض باشند، اما داوری هم بالا و پایین دارد. از طرفی، باید ظرفیت شنیدن انتقادات را داشته باشیم.

داور دیدار پرسپولیس - سیاه‌جامگان در خصوص شعارهایی که علیه او داده شد، گفت: مهم نیست چه اتفاقی افتاد. همان‌طور که گفتم انتقاداتی که شد، به جا بود. همیشه روز خوب آدم‌ها نیست و روز گذشته هم روز خوب من نبود!

خبرآنلاین

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک