کد خبر 292326
۱۳۹۶/۰۶/۲۰ ۰۸:۳۰

دژآگه در آستانه بازگشت به لیگ جزیره؟

کاپیتان تیم ملی اکنون با شایعاتی مبنی بر پیشنهادات جالب توجهی برای ادامه فوتبال در لیگ جزیره یا دو کشور آلمان و دانمارک مواجه شده است.
اشکان دژآگه که بعد از حضوری ناموفق در وولفسبورگ و جدایی از این تیم هنوز تیم آینده‌اش را انتخاب نکرده، با چند پیشنهاد مناسب مواجه شده که از نظر اسم و رسم می‌تواند در آستانه جام جهانی موقعیت خوبی برای او شکل دهد.


فولام هم که پیش از این نیز دژآگه در آن حضور داشت بار دیگر خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن است و دو تیم لیدز یونایتد و شفیلدونزدی نیز دیگر تیم‌های انگلیسی خواهان کاپیتان تیم ملی ایران هستند. هامبورگ آلمان و یک تیم دانمارکی نیز پیشنهاد حضور در جمع آنها را به اشکان دژآگه داده که هنوز با پاسخی از سوی او همراه نشده است.

اشکان دژآگه که به واسطه عملکردش در دیدارهای تیم ملی مقابل کره جنوبی و سوریه بار دیگر مورد توجه قرار گرفته، اکنون در آستانه حضور در تیمی جدید است و باید دید در نهایت کدام لیگ را برای ادامه حضور برخواهد گزید.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک