کد خبر 29913
۱۳۹۳/۰۷/۲۷ ۱۹:۵۸

چین،واسطه ایران و امریکا

ساعت 24- خبرگزاری شین هوا چین در گزارشی اعلام کرد : مشاور دولت چین در دیدار با جان کری وزیرخارجه آمریکا ،از همه طرف های مذاکره کننده هسته ای خواست با کنار گذاشتن اختلافات ،زمینه را برای دستیابی به یک توافق عادلانه و متوازن فراهم کنند.
خبرگزاری شین هوا در گزارشی به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور ،از انجام گفت وگوی میان یک مقام چینی و وزیر خارجه آمریکا در شهر بوستون این کشور در باره برنامه هسته ای ایران خبر داد.

«کین گانگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد: «انگ جیچی» مشاور دولت چین امروز در دیدار با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در بوستون امریکا، درباره موضوعات مختلف از جمله مذاکرات هسته ای ایران، مبارزه با تروریسم و خلع سلاح شبه جزیره کره گفت و گو کردند.

به گفته وی، یانگ جیچی با اعلام اینکه مذاکرات هسته ای ایران وارد مرحله حساسی شده است درباره این مذاکرات به کری گفته است اگر این مسئله به طور مناسب حل و فصل شود، به نفع همه طرف ها خواهد بود.

مشاور دولت چین در این دیدار همچنین از طرف های مذاکره کننده هسته ای خواست با کنار گذاشتن اختلافات ،زمینه را برای دستیابی به یک توافق عادلانه و متوازن فراهم کنند.
منبع: ايرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک