کد خبر 303928
۱۳۹۶/۰۸/۰۶ ۰۷:۲۹

بازیکن پرسپولیس در تعطیلات لیگ برتر دستش را گچ میگیرد

ساعت24 - در صورتی که دست بازیکن پرسپولیس به بهبودی کامل نرسد این بازیکن در تعطیلات لیگ دستش را به گچ خواهد گرفت.
به گزارش وبسایت نود ، سیامک نعمتی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت از ناحیه دست مدتی است که در تمرینات و بازی‌ها با آتل به میدان می‌رود و این در حالی است که وضعیت دست این بازیکن در شرایطی قرار دارد که باید دست او در گچ قرار گیرد.

به دلیل فشردگی بازی‌ها و نیاز تیم پرسپولیس به نعمتی این بازیکن فعلا از گچ گرفتن دستش جلوگیری کرده و قصد دارد در صورتی که دستش به بهبودی کامل نرسد در تعطیلات لیگ این کار را انجام دهد.

در صورتی که تشخیص پزشکان برای بهبودی کامل دست نعمتی گچ گرفتن باشد این بازیکن بعد از بازی با سایپا که لیگ چند روزی تعطیل می‌شود این کار را انجام می‌دهد تا هرچه زودتر به بهبودی کامل برسد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک