کد خبر 308540
۱۳۹۶/۰۸/۲۲ ۲۲:۴۹

کی روش راه برانکو را در پیش گرفت

ساعت 24-کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال یک شباهت عمده با برانکو سرمربی پرسپولیس در انتخاب نفرات دارد.
برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با وجود محبوبیت نزد هواداران این تیم گهگاهی به دلیل استفاده بیش از حد از ربیع خواه در ترکیب اصلی مورد انتقاد قرارمی گیرد و بارها هم تمام قد از انتخاب خود دفاع کرده است.

انتخاب بازیکن حق سرمربی تیم است و کسی نمی توانند در مورد این موضوع ایرادی به برانکو بگیرد، اما به هر حال سطح فوتبال ربیع خواه از لحاظ نوع بازی شاید برای خیلی از هواداران خوشایند نباشد اما برانکو بازی وی را می پسندند.

تیم ملی فوتبال هم این روزها با چالشی از نوع ربیع خواه دست و پنجه نرم می کند و نقش این بازیکن در تیم ملی را عبدالله زاده بازی می کند و کارگردان هم کی روش است.

کی روش این روزها اعتقاد عجیبی به این بازیکن گمنام دارد و در آخرین بازی تیم ملی هم او فیکس بود تا بازیکنانی نظیر امید ابراهیمی و احسان حاج صفی روی نیمکت بنشینند و این از همان اعتقادات است که برانکو و کی روش در آن مشترک هستند.

این 2 بازیکن اگر چه عملکرد خوبی داشتند اما محبوب نیستند و تیم ملی بازیکن خوب می خواهد، نه محبوب و این در فوتبال یک اصل است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک