کد خبر 311324
۱۳۹۶/۰۹/۰۴ ۱۶:۲۱

علیپور در سودای جشن اولین صدر

ساعت24-با توجه به ناکامی محمد قاضی در بازی برابر نفت تهران، اکنون علی علیپور این شانس را دارد تا با گلزنی برابر پارس جنوبی به صدر جدول گلزنان دست یابد.
علی علیپور بزرگترین سود را از خیریت محرومیت مهدی طارمی برده و اکنون نام خود را به عنوان گلزن اول پرسپولیس مطرح کرده است. مهاجم جوان پرسپولیس که این روزها مهاجم اول این تیم محسوب می‌شود، امیدوار است در دیدار مقابل پارس جنوبی نیز بتواند با ثبت گل، خود را به صدر جدول گلزنان برساند تا شادی مضاعفی از این دیدار خارج از خانه نصیب تیم خود کند.

محمد قاضی، مهاجم 7 گله پدیده مشهد که دومین دیدار خود بدون ثبت گل را پشت سر گذاشته، اکنون این فرصت ایده آل را نصیب علیپور کرده تا با گلزنی مقابل محسن فروزان و پارس جنوبی با او در صدر جدول شریک و یا حتی از آن عبور کند.

ورزش 3

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک