کد خبر 312119
۱۳۹۶/۰۹/۰۷ ۲۳:۵۸
با هدف گسترش نفوذ در آفریقا

رژیم صهیونیستی در رواندا سفارت باز میکند

ساعت 24-نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به آفریقا سفر کرده، گفت اسرائیل با هدف تعمیق روابط با این قاره، در رواندا سفارت باز می‌کند.
رژیم صهیونیستی در رواندا سفارت باز میکند
div>

رژیم صهیونیستی در ادامه تلاش‌هایش برای گسترش نفوذ در آفریقا، روز سه‌شنبه اعلام کرد که قصد دارد در رواندا سفارت باز کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به آفریقا سفر کرده، گفت: «داریم سفارت تازه‌ای در "کیگالی" پایتخت رواندا افتتاح می‌کنیم. این بخشی از توسعه حضور اسرائیل در آفریقا و بخشی از همکاری‌های در حال گسترش میان اسرائیل و کشورهای آفریقایی است.»

نتانیاهو که همزمان وزیر خارجه اسرائیل نیز هست و برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور جدید کنیا به نایروبی سفر کرده، خطاب به حاضران گفت که تل‌آویو خواهان حضور در اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر است.

وی گفت: «در ۱۸ ماه گذشته، این سومین سفر من به آفریقا و دومین سفرم به کنیا است.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «ما به آینده آفریقا باور داریم. ما عاشق آفریقا هستیم و شدیدا می‌خواهیم که نه فقط با تک تک کشورهای شما، بلکه با اتحادیه آفریقا همکاری کنیم.»

اسرائیل در سال‌های اخیر تلاش گسترده‌ای برای تعمیق روابط تجاری و امنیتی با آفریقا آغاز کرده و ضمنا تلاش می‌کند حمایت کشورهای این منطقه را در رأی‌گیری‌های سازمان ملل جلب کند.

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک