کد خبر 313834
۱۳۹۶/۰۹/۱۴ ۱۸:۲۱

گفتگوی موگرینی و تیلرسون در مورد برجام

ساعت 24-فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه در دیدار با رکس تیلرسون تاکید کرد که تداوم اجرای برجام، اولویت راهبردی بسیار مهمی برای امنیت اروپا، منطقه و جهان است.
گفتگوی موگرینی و تیلرسون در مورد برجام
به گزارش ایرنا، موگرینی در کنفرانس خبری پس از ملاقات امروز با تیلرسون که پیش از نشست وزیران امور خارجه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در بروکسل برگزار شد، گفت: در دیدار با تیلرسون دیدگاه اتحادیه اروپا را مورد تاکید قراردادم مبنی بر اینکه تداوم اجرای برجام، اولویت راهبردی برای امنیت اروپا و همچنین امنیت منطقه و جهان است.

موگرینی افزود: همچنین در این خصوص بحث کردیم که موضوعات دیگری هم وجود دارد که باید با یکدیگر به آنها بپردازیم، اما در چهارچوب توافق هسته ای نیستند و ما مایلیم که در خارج از برجام به آنها بپردازیم. اتحادیه اروپا مایل است که بر اساس تداوم اجرای برجام توسط آمریکا، با این کشور در خصوص سایر مسائل بطور نزدیک همکاری کند.

وی گفت: برجام صرفا درباره مسائل هسته ای است و سابقه آن به حدود 14 سال قبل باز می گردد و اکنون از میان برداشتن توافقی که در خصوص موضوع هسته ای، نتیجه بخش بوده، چنانکه آژانس بین المللی انرژی اتمی 9 بار تایید کرده است، ما را در موقعیت بهتری برای بحث کردن در خصوص سایر مسائل قرار نمی دهد.

رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا نیز در کنفرانس خبری با موگرینی گفت: درباره تلاش های مشترک (آمریکا و اروپا) تحت برجام برای پایبندی کامل ایران به برجام و اجرای کامل برجام بحث کردیم.

وی مدعی شد: در عین حال می دانیم که (تهران) اقدامات بی ثبات کننده ای در منطقه می کند و به تازگی شاهد شلیک موشک های بالستیک از یمن بوده ایم که اعتقاد داریم منبع آنها ایران بوده است؛ همچنین از حمایت ایران از حوثی ها و تاثیر بی ثبات کننده این اقدام در یمن و اقدام بی ثبات کننده ایران در صدور سلاح و شبه نظامیان به سوریه و حمایت از سازمان تروریستی حزب الله آگاهیم.

تیلرسون افزود : این موضوعات و فعالیت های ایران قابل چشم پوشی نیست و منطقه نمی تواند بدون پاسخ بماند و ما قصد داریم به اقدامات خود در این زمینه ادامه دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که ایران درک می کند این اقدامات برای ما قابل قبول نیست و مشتاق همکاری کردن با شریکان اروپایی در این زمینه هستیم، زیرا این وضع تهدیدی برای ارزش های مشترک ماست.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک