کد خبر 32908
۱۳۹۳/۰۸/۲۱ ۱۱:۲۸

آزادسازی نرخ آرد صنعتی و سنتی

ساعت 24-به گفته رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم، اگر قرار است آزادسازی نرخ آرد صنعتی انجام شود، این کار باید برای نان سنتی نیز اجرایی شود.
div align="justify">محمدجواد کرمی اظهار کرد: اگر قرار باشد آزادسازی نرخ آرد صنعتی انجام شود باید همزمان با آن قیمت آرد سنتی نیز آزاد شود چون از ۷۰۰ هزار تن گندمی که دولت سالیانه برای پخت نان توزیع می‌کند حدود یک درصد سهم نان‌های صنعتی است و حالا اگر همین یک درصد را آزاد کنند رقابت سالم از بین می رود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مصرف نان صنعتی در تهران ۱۲ درصد و در کشور هفت درصد است اظهار کرد:‌ دیدگاه دولت این است که از نان‌های حجیم حمایت کند و از طرفی این تصور وجود دارد که باید این آزادسازی انجام شود؛ ما قائل به دریافت یارانه در حوزه گندم نیستیم ولی معتقدیم اگر قرار است نرخ آرد فقط برای نان‌های صنعتی آزاد شود صحیح نیست و این کار برای نان‌های سنتی نیز باید صورت گیرد.
به گزارش ساعت ۲۴ به نقل از ایسنا، رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم در عین حال تاکید کرد: نان صنعتی و حجیم جزو نان‌های سلامت محسوب می شوند و ما باید از تولید سلامت حمایت کنیم تا رقابت ایجاد شود.
وی همچنین یکی از مهم‌ترین مشکلات این صنف را سازمان امور مالیاتی عنوان کرد و یاداورشد: پیگیری درباره تعدیل نرخ بیمه کارکنان واحدهای نان حجیم از ۳۰ به ۱۰ درصد همانند واحدهای نان سنتی از مهم ترین برنامه‌های اتحادیه محسوب می‌شود که باید انجام شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک