کد خبر 34086
۱۳۹۳/۰۸/۲۹ ۱۲:۲۸

رکورد یک تریلیون دلاری مصرف دارو در جهان

ساعت 24 - هزینه دارو در سراسر جهان در سال جاری میلادی از مرز یک تریلیون دلار گذشت. افزایش بهای دارو در آمریکا به خصوص افزایش بهای داروهای جدید سرطان و داروی سووالدی که برای درمان هپاتیت سی به کار می‌رود، عمده علت افزایش هزینه داروهاست.
به گزارش رویترز، هزینه کل داروها در سراسر جهان با ۷ درصد افزایش نسبت به سال ۲۰۱۳ به یک تریلیون و ۶۰ میلیون دلار خواهد رسید. به گزارش موسسه اطلاعات مراقبت‌های بهداشتی، این افزایش همچنین ناشی از کاهش ورود داروهای ارزان‌تر ژنریک به بازار است. این موسسه پیش‌بینی کرده است که هزینه دارو در سراسر جهان تا سال ۲۰۱۸ به ۱.۳ تریلیون دلار برسد.

داروهای هپاتیت سی در سال‌های آینده حدود ۱۰۰ میلیارد دلار به هزینه کل داروها خواهد افزود. ۱۰۰ میلیارد دلار دیگر هزینه بیماری سرطان و ۷۸ میلیارد دلار صرف بیماری قند خواهد شد. بهای هر قرص سووالدی حدود ۱۰۰۰ دلار است. بیمه‌ها می‌گویند این قیمت‌ها بیشتر از آن است که بتوانند هزینه آن را تأمین کنند. داروسازان هم می‌گویند بالا بودن بهای دارو نشان‌دهنده هزینه بالای تولید و آزمایش آن است. به گفته آنها، بسیاری از این داروها هیچ وقت به سوددهی نمی‌رسند. آمریکا یک سوم کل هزینه دارو را در سراسر جهان به خود اختصاص می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک