حمله سایبری به مراکز داده کشور
به گفته وی مرکز ماهر به یاری این مراکز داده، حمله را کنترل و در حال اصلاح شبکه های آنان به حالت طبیعی هستند.
جهرمی در انتهای توییت خود، تصریح کرده "تلاشها برای ناامن جلوه دادنها یک فرصت برای اصلاح اشکال هاست".
وی در توییت دیگری نوشت: بررسی های اولیه حاکی از آن است که در تنظیمات مسیریاب های مورد حمله قرار گرفته، با هک پرچم ایالت متحده، اعتراضی درباره انتخابات آمریکا صورت گرفته است. دامنه حملات فراتر از ایران است.
وزیر ارتباطات تصریح کرده منشا حملات در دست بررسی است.
به گزارش العالم، خبرها حاکی از آن است که سرویسها و وبسایتهای مهمی از کشور بواسطه مشکل بوجود آمده در دیتاسنترهای بزرگ کشور از دسترس خارج شده اند و که مبنای این مشکل از حملات شبکهای تحت آسیبپذیریهای Cisco میباشد و بخش گسترده ای از شبکه های زیرساختی مبتنی بر سیسکو جهان با مشکل مواجه شدند.
بر اساس اخبار منتشر شده، سوئیچ های سیسکو در کشورهای مختلف هدف حمله قرار گرفته اند و 168000 سامانه مشابه در جهان در خطر حمله هستند.