کد خبر 351396
۱۳۹۷/۰۲/۱۶ ۱۹:۲۷

تغییر شرایط سهمیه خانواده ایثارگران در کنکور

ساعت 24- سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از اصلاح ماده‌ای از برنامه ششم توسعه درباره سهمیه خانواده ایثارگران و جانبازان در کنکور خبر داد و گفت که براساس مصوبه امروز کمیسیون، حدنصاب علمی برای خانواده ایثارگران از ۷۰ به ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
div>

میرحمایت میرزاده در توضیح جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان در این جلسه اشاره و اظهار کرد: طبق توضیحات ارائه شده وجود ظرفیت خالی در دانشگاه فرهنگیان یه دغدغه است که باید با تعامل وزارت آموزش و پرورش، سازمان سنجش و سازمان امور استخدامی این نقد برطرف شده تا از ظرفیت این دانشگاه برای تربیت معلم استفاده شود.

وی افزود: بر این اساس قرار شد هفته آینده نشستی با حضور نمایندگانی از وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش در این باره برگزار شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی طرح اصلاح بند الف ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه را از دیگر موارد کاری جلسه امروز این کمیسیون عنوان و اظهار کرد: این موضوع درباره سهمیه ایثارگران و خانواده آن‌ها در کنکور است که مقرر شد یک تبصره به این ماده اضافه شود.

میرزاده گفت: این تبصره این‌گونه است که کسب حداقل ۸۰ درصد از حد نصاب شرایط علمی و امتیاز پذیرفته‌شدگان برای تمامی رشته‌محل‌ها الزامی است. این میزان برای برخی از کدرشته‌محل‌های علوم تجربی مشتمل بر پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی و برخی رشته‌های علوم ریاضی مشتمل بر فنی و مهندسی در آزمون سراسری و تمام رشته‌محل‌های تحصیلات تکمیلی و آزمون دستیاری پزشکی ۸۵ درصد حدنصاب شرایط علمی است.

وی افزود: قبل از این حد نصاب شرایط علمی برای خانواده‌های ایثارگر ۷۰ درصد بود که با این قانون آن‌ها برای قبولی در کنکور سراسری باید بیشتر تلاش کنند. البته سهمیه‌ها و ظرفیت‌ها برای خانواده‌های ایثارگر تغییر نکرده بلکه سطح علمی از ۷۰ به ۸۰ رسیده است. این تبصره مختص خانواده‌های ایثارگر و جانباز است و سهمیه جانبازان در کنکور تغییری نمی‌کند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک