کد خبر 35243
۱۳۹۳/۰۹/۰۸ ۱۱:۴۷

تیموریان از استقلال جدا شد

ساعت24- هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال استقلال تهران پس از نشست با بهرام افشارزاده از این تیم تهرانی جدا شد.
قرار است در نشست هفته جاری هیات مدیره این باشگاه در مورد مطالبات این بازیکن تصمیم گیری شود.
آندرانیک تیموریان صبح امروز شنبه و پس از جلسه با بهرام افشارزاده از استقلال جدا شد. در این نشست مقرر شد که موضوع این بازیکن فردا در جلسه هیات مدیره مطرح و نهایتا با احترام از استقلال جدا شود.

در این جلسه افشارزاده به تیموریان گفت: شما بازیکن ملی و سرمایه استقلال و کشور هستید، پس باید شخصیت شما حفظ شود.

به گزارش ساعت 24 به نقل از افکار نیوز، با توجه به اتفاقاتی که در تمرین رخ داده و توهینی که به خانواده تیموریان شده بود، آندو با توضیح پیرامون این موضوع به مدیر عامل باشگاه استقلال در این جلسه عملا از استقلال جدا شد.

به نظر می‌رسد آندرانیک تیموریان در حال حاضر از تیم‌های تراکتورسازی، پدیده مشهد و سپاهان اصفهان پیشنهاد دارد که پیشنهاد پدیده به این بازیکن بسیار جدی است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک