کد خبر 35462
۱۳۹۳/۰۹/۰۹ ۱۵:۳۳
حمله با اسید به رئیس بیمارستان ضیائیان

جزئیات اسید پاشی از زبان دکتر انوری

ساعت 24- پس از حمله ساعت نه دیشب به رئیس بیمارستان رضائیان دکتر انوری وی حال خودرا خوب توصیف کرد و گفت:هنگام پیاده شدن از خودرو آنها در را باز کردند و من شروع کردم به کمک خواستن که یکی از راکبین به کمک دیگری آمد تا مرا بگیرند اما فرار کردم. وی بلافاصله پس از حادثه به بیمارستان فارابی انتقال یافت و پزشکان معالج درمان وی را آغاز کردند و براساس آخرین خبرها صدمه زیادی به دکتر انوری وارد نشده است.
r />صبح امروز نیز براساس گزارش های منتشر شده سید عباس هاشمی وزیربهداشت که متخصص چشم است از دکتر انوری عیادت کرده و ضمن بررسی گزارش های پزشکی و معاینه وی توصیه هایی به کارد درمانی ارایه کرده است.
به گفته برخی از اعضای کادر پزشکی صدمه واردهبه چشم چپ دکتر انوری بیشتر از چشم راست است.
مهمترین وظیفه کادر پزشکی جلوگیری از صدمه به چشم ها است و پس از آن به صدمات وارده به پوست صورت و دیگر موارد رسیدگی شد. که خوشبختانه به نظر می رسد که حاصل آن جلوگیری از شدت صدمات به چشم وی بوده است.
براساس همین گزارش آسيب‌هاي وارده به پوست صورت نیز درمان شده و از تشدید آن جلوگیری شده است.
در این زمینه قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت به واحد مرکزی خبر گفت:خوشبختانه نگرانی جدی نه برای بینایی و نه برای پوست دکتر انوری مدیر بیمارستان ضیائیان وجود ندارد.

دکتر ایرج حریرچی باحضور دربیمارستان فارابی دبا تاکید بر اینکه وضعیت عمومی دکتر انوری خوب است افزود: وی بلافاصله پس از حادثه به بیمارستان فارابی منتقل شد.

قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه دکتر انوری از ناحیه چشم ها آسیب مختصری دیده است،گفت: وی بدون بیهوشی مورد عمل جراحی قرارگرفت و خوشبختانه به چشم راست وی آسیبی نرسیده و چشم چپ وی که جراحی شده است، بهبود خواهد یافت.

دکتر حریرچی افزود : وی سوختگی درجه یک و دو پوستی نیز دارد.

رئیس بیمارستان فارابی نیز در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به اینکه وی وهمکارانش عمل جراحی را بر روی دکتر انوری انجام دادند گفت : اکنون وضعیت وی بسیار خوب است و چشم راست ایشان تقریبا هیچ مشکلی ندارد و باز است و بینایی کامل دارد وچشم چپ او کمی دچار سوختگی شده و درمان های اولیه انجام گرفته است و امیدواریم هرچه سریع تر بهبودی کامل پیدا کند.دکترمحمود جباروند افزود تاکید کرد: ۴ تا ۵ روز آینده چشم چپ دکتر انوری ترمیم و وی مرخص خواهد شد.

دکتر انوری مدیر بیمارستان ضیائیان تهران درساعت ۲۱ دیشب هنگام مراجعه به منزل توسط دو راکب موتورسوار مورد اسیدپاشی قرارگرفت و از ناحیه چشم آسیب دید.درپی این حادثه، تیم ویژه پلیس برای پیگیری حادثه اسیدپاشی، تشکیل شد.
*سیامند انوری در مورد حادثه توضیح می دهد
مدیر بیمارستان ضیائیان گفت: اکنون حالم خوب است و مشکلی ندارم.
دکتر سیامند انوری درمصاحبه با واحد مرکزی خبر در تشریح حادثه دیشب اسید پاشی افزود: هنگامی که نزدیک منزل رسیدم برای خرید توقف کردم و دیدم دو نفر سوار بر موتور به سمت خودرو من می آیند .

وی افزود: هنگام پیاده شدن از خودرو آنها نیز در را باز کردند سپس شروع کردم به کمک خواستن که یکی از راکبین به کمک دیگری آمد تا مرا بگیرند اما فرار کردم.

دکتر انوری اضافه کرد: صورتم می سوخت اول به فکر اسید نبودم بعد متوجه شدم و شروع کردم به شستشو و خبررسانی به اورژانس و نیروی انتظامی.

عاملان اسیدپاشی به رییس بیمارستان ضیاییان دستگیر شدند

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک