کد خبر 359822
۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ۱۱:۳۴

حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد + جدول

ساعت 24-بعد از مصوبه دولت در خصوص حذف دلار از سیستم گزارشگری کشور، برای نخستین بار آمارهای تجارت خارجی گمرک با دو ارز یورو و دلار ارائه شد.
تسنیم نوست:بررسی جزییات گزارش گمرک از آمارهای تجارت خارجی کشور نشان می‌دهد برای نخستین بار در این گزارش از ارز یورو برای ارائه آمارهای تجارت خارجی استفاده شده است.

هیئت دولت چندی قبل دستگاههای اجرای را ملزم کرد برای سیستم گزارشگری خود در کنار دلار از یورو استفاده کنند تا در طی دو سال آتی، استفاده از دلار در سیستم گزارشگری کشور متوقف شود. همانطور که در جدول زیر قابل مشاهده است گزارشهای آماری سابق گمرک ایران تنها بر اساس ارز دلار ارائه می‌شد.

گفتنی است؛ هیئت وزیران در جلسه 29 فروردین ماه به‌پیشنهاد بانک مرکزی و به‌استناد تبصره 3ماده 7 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب کرد، کلیه وزارت‌خانه‌ها، شرکتها و مؤسسات دولتی موظف‌اند از تاریخ ابلاغ این مصوبه از یورو به‌جای دلار به‌عنوان ارز مبنای گزارشگری و انتشار آمار و اطلاعات و داده‌های مالی خود استفاده کنند، بر این اساس به‌مدت دو سال گزارشات آماری به هر دو ارز دلار و یورو و پس از آن تنها بر اساس ارز یورو ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک