کد خبر 363146
۱۳۹۷/۰۳/۲۷ ۱۳:۰۶

فدراسیون ایران میتواند به فیفا گزارش دهد

واکنش ایرانی‌ها به نایکی پس از برد تیم ملی، حالا سوژه رسانه‌های خارجی شده است.
به نقل از آاس، هواداران تیم ملی فوتبال ایران به نوعی انتقام خود را از نایکی گرفتند. این درحالیست که نایکی تنها دو هفته قبل از جام جهانی اعلام کرده بود که برای بازیکنان تیم ملی استوک آماده نمی‌کنند.

نایکی در توجیه اقدام خود، تحریمات امریکا علیه ایران را عنوان کرد که طی آن، این کمپانی آمریکایی هم قادر به تهیه کفش برای فوتبالیست‌های ایرانی نیست. پاسخ ایرانی‌ها برای انتقام خیلی طول نکشید و در پایان جدال نفس گیر این تیم با مراکش، ایران در دقایق آخر برنده بازی شد.

بعد از مسابقه، ایرانی‌ها با طعنه به شعار نایکی (فقط انجامش بده) در صفحات مجازی خود نوشتند: «ما انجامش دادیم؛ بدون تو!» این جمله به سرعت در شبکه‌های اجتماعی پخش شد. تحریم نایکی کارلوس کی‌روش را هم ناراحت کرد تا او این شرکت را متهم به «قاطی کردن ورزش و سیاست» کند و کار آن‌ها را یک «جنایت علیه فوتبال» بداند. این مساله می‌تواند از طریق مقامات فدراسیون ایران به فیفا گزارش شود اما همین مساله می‌تواند به دلیل موج تمسخر علیه اقدام آمریکایی‌ها به یک دردسر جدید برای تیم ملی تبدیل شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک