کد خبر 364758
۱۳۹۷/۰۴/۰۲ ۱۲:۴۳

یورو به حیاتش ادامه خواهد داد

ساعت24-وزیر دارایی آلمان اعلام کرد بازگشت از یورو غیرممکن است و این واحد پولی به حیات خود ادامه خواهد داد.
یورو به حیاتش ادامه خواهد داد

به گزارش رویترز، اولاف شولتس- وزیر دارایی آلمان- که در مصاحبه با یک روزنامه سخن می‌گفت، در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند منطقه یورو تا ۱۰ سال آینده وجود خواهد داشت یا خیر گفت: بله، بازگشت از یورو غیرممکن است. یورو آینده مشترک اروپایی ما را تامین می‌کند.

وی افزود: در مذاکرات آنگلا مرکل- صدراعظم آلمان و امانوئل ماکرون- رئیس جمهور فرانسه، بر سر ضرورت تقویت منطقه یورو توافق شد. به گفته شولتس، طرفین در این دیدار توافق کرده اند تا برای یورو سپری ایجاد کنند که آن را از بحران آتی محافظت کند.

شولتس گفت: با این توافق به دست آمده در اجلاس "مز برگ" کار ساخت خانه اروپایی را با قدرت بیش‌تری ادامه خواهیم داد. این خانه سقفی محکم خواهد داشت که از آن در برابر طوفان‌های آینده و روزهای بارانی محافظت خواهد کرد. ما شاهد تحرک جدیدی در اصلاحات منطقه یورو بوده و این را مدیون تلاش‌های مکرون هستیم.

انتهای پیام

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک