کد خبر 364952
۱۳۹۷/۰۴/۰۳ ۰۹:۲۲

نقوی حسینی: زمین‌خواران با تهیه یک قولنامه سند میگیرند

ساعت24-یک نماینده مجلس تاکید کرد: ملاکان و زمین‌خواران که کوه‌ها و حاشیه رودها و دشت‌ها و روستاها را بهتر از ما می‌شناسند یک قولنامه تهیه کرده و حدود تصرفات خود را مشخص می‌کنند و به کمک آن سند می‌گیرند در نتیجه کمیسیون باید مانع این کار شود.
نقوی حسینی: زمین‌خواران با تهیه یک قولنامه سند میگیرند
r /> سید حسن نقوی حسینی در موافقت با طرح یک‌فوریتی اصلاح ماده (۱) قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی با اشاره به دیدار نمایندگان خانه ملت با رهبر انقلاب گفت: رهبری تاکید کردند که قوانین مجلس باید در جهت رفع مشکلات مردم بویژه قشر مستضعف جامعه باشد و قانون نباید به گونه‌ای باشد که بتواند دست آویز صاحبان زر و زور قرار بگیرد.

این نماینده اصولگرای مجلس دهم افزود: گاهی ما قوانینی را تصویب می‌کنیم که محرومان جامعه نمی‌توانند استفاده کنند و دیگران که به کار آشنایی دارند از آن بهره‌برداری می‌کنند.

وی تاکید کرد: در شهرها و روستاها زمین‌هایی وجود دارد که می‌توان از آن سواستفاده کرد. آنچه که ما تصویب می‌کنیم یکی از آثارش این است که آن ملاکان و زمین‌خواران که کوه‌ها و حاشیه‌ها و دشت‌ها و روستاها را بهتر از ما می‌شناسند یک قولنامه تهیه کرده و حدود تصرفات خود را مشخص می‌کنند و به کمک آن سند می‌گیرند در نتیجه کمیسیون باید مانع از این کار شود تا مشکل این پنج هزار پرونده هم حل شود.

ایلنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک