کد خبر 36571
۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۴:۰۰

عرضه کافی هندوانه برای شب یلدا

ساعت24-معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به تولید مازاد بر نیاز داخلی هندوانه در سال‌های گذشته، امسال تولید این محصول را کنترل کردیم و هندوانه برای ایام شب یلدا به اندازه کافی موجود است.
عباس کشاورز در گفت‌وگویی، اظهار کرد: تولید هندوانه و سایر محصولات جالیزی در سال‌های گذشته به دلایل متعددی از جمله طولانی شدن شرایط آب و هوایی در فصل بهار که برای رشد این محصولات مساعد است، بسیار بیشتر از نیاز داخلی شد که برای سال جاری سعی کردیم تولید این محصولات را به اندازه صادرات مشخص و تامین نیاز داخلی کنترل کنیم.

وی افزود: در حال حاضر گزارش‌های رسیده از استان‌هایی مانند هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان و غیره نشان می‌دهد تولید محصولات جالیزی مانند هندوانه در این مناطق مطابق دستورالعمل ابلاغ شده به آنها بوده و کشاورزان سیاست های اعلام شده را، اعمال کرده‌اند.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا ،معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت اظهار کرد: تولید محصولات جالیزی و هندوانه کاهش پیدا نمی‌کند اما درصدد کنترل آن در راستای تنظیم بازار هستیم تا قیمت این محصولات بتواند در حد متعادلی باقی بماند. چرا که تولید این گونه محصولات باید به گونه‌ای باشد که طی یک هفته تا ۱۰ روز به بازار مصرف برسد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک