کد خبر 369233
۱۳۹۷/۰۴/۱۹ ۱۰:۴۶

افزایش تلفات رانش زمین در ژاپن

-امدادگران ژاپنی با بیان اینکه تلفات حادثه سیل و رانش زمین تا کنون به ۱۳۲ تن رسیده اظهار داشتند: تلاش می‌شود هر چه سریع‌تر مفقودین نجات داده شوند.
افزایش تلفات رانش زمین در ژاپن
بارش باران‌های سیل آسا و رانش زمین موجب تخریب بخش‌هایی از غرب ژاپن شده که تا کنون دستکم ۱۳۲ کشته بر جا گذاشته است. همچنین این حوادث موجب مفقود شدن چندین نفر شده و امدادگران در تلاش هستند پیش از آنکه دیر شود آنان را نجات دهند.

تلاش‌های امدادگران در مناطقی از هیروشیما و اوکایاما که بیشترین خسارت را متحمل شده‌اند و استان‌های اطراف آن ادامه دارد. بارش‌های اخیر موجب شد از عصر روز جمعه تا اوایل روز شنبه خانه‌های بسیاری به زیر گل و لای فرو روند.

همچنین بارش‌های اخیر موجب شده ۳۴۷ واحد مسکونی به طور کامل تخریب یا دچار خسارت شوند و ۹۸۶۸ خانه دیگر به زیر آب فرو روند. هر چند دولت ژاپن هنوز میزان دقیق خسارت‌ها را برآورد نکرده است.

به گزارش ژاپن تودی، همچنین طبق اعلام دولت ژاپن تا عصر روز گذشته (دوشنبه) برق ۵۱ هزار خانه در شش استان این کشور قطع بوده و بیش از ۲۶۹ هزار واحد مسکونی در ۱۲ استان با قطعی آب روبرو بوده‌اند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک