کد خبر 374246
۱۳۹۷/۰۵/۰۷ ۱۱:۳۷

کاپیتان استقلال در لیگ برتر رکورددار شد

ساعت24-سنگربان باتجربه تیم استقلال تهران در اولین بازی از هیجدهمین دوره لیگ برتر با بسته نگه داشتن دروازه تیمش به رکوردی فوق العاده دست یافت.
سیدمهدی رحمتی دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران که از اولین دوره رقابت های لیگ برتر تا کنون در این بازیها حضور داشته، در دیدار برابر پیکان دروازه تیمش را بسته نگه داشت تا در تمامی ادوار حضورش در این رقابتها به یک رکورد فوق العاده دست یابد. رحمتی در بازی مقابل پیکان تعداد کلین شیت های خود در لیگ برتر را به عدد ۱۷۰ رساند تا از این نظر صاحب یک رکورد بی نظیر باشد. این در حالیست که در جدول رده بندی دروازه بان های لیگ برتر از نظر تعداد کلین شیت، رحمتی تنها دروازه بانی است که توانسته تعداد کلین شیت های خود را به بیش از صد برساند و پس از او هیچ دروازه بانی تا کنون نتوانسته به رکورد صد کلین شیت در لیگ برتر برسد.

گفتنی است مهدی رحمتی با وجود چند سال دوری از تیم ملی، در بازی های ملی هم با ۷۳ بازی در بین دروازه بانها رکورددار بوده و از نظر تعداد کلین شیت در تیم ملی، پس از احمدرضا عابدزاده در رده دوم قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک