کد خبر 37752
۱۳۹۳/۰۹/۲۶ ۱۷:۰۹

افزایش ۱۴ درصدی حقوق معلمان

ساعت 24-نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت لایحه افزایش ۱۴ درصدی حقوق معلمان را به مجلس ارائه کرده است.
عزیز اکبریان، در مراسم تجلیل از معلمان پژوهنده استان البرز در پاسخ به سوال دبیران در خصوص لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها در البرز گفت: تعطیلی پنجشنبه‌ها و افزایش ساعات کاری در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب شده اما دیوان عدالت اداری به آن ایراد گرفته است.عدم تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه تصمیمی غیرکارشناسی است؛ چرا که هزینه‌های ادارات در زمان فعالیت در روزهای پنجشنبه از راندمان فعالیت کارکنان بیشتر است؛ لذا ما بر غیرکارشناسی بودن این تصمیم اعتراض کردیم و پیگیر هستیم تا این موضوع اصلاح شود.

این مقام مسئول در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص افزایش حقوق کارمندان از سوی دولت، چنین گفت: افزایش ۱۴ درصدی حقوق معلمان به مجلس ارائه شده و مجلس در حال حاضر با دولت در حال مذاکره برای افزایش حقوق معلمان است.در حال حاضر ۲۱ نماینده مجلس پیشنهاد افزایش پلکانی حقوق را ارائه کرده‌اند که امید می‌رود این پیشنهاد رای بیاورد.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ايسنا،اکبریان ادامه داد: در این پیشنهاد افزایش ۲۵ درصدی برای حقوق کمتر از یک و نیم میلیون تومان، ۱۷ درصد برای حقوق تا سقف سه و نیم میلیون تومان و ۱۴ درصد افزایش برای حقوق‌های بیش از سه میلیون تومان داده شده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک