رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 38309

سکوت بنیامین درباره حادثه مرگ همسرش در شب یلدا

ساعت24-سعیده صفری - بنیامین بهادری خواننده پاپ کشورمان در سالروز مرگ همسرش مهمان ویژه برنامه بعضیا در شبکه سه بود.

بنیامین بهادری در نخستین سالمرگ همسرش -نسیم حشمتی- در برنامه بعضیا به تنهایی و بدون دخترش بارانا شرکت کرد.
وی درباره نیامدن بارانا، به برنامه گفت: اگر امسال کلاه قرمزی باشد بارانا دلش میخواهد در برنامه کلاه قرمزی شرکت کند و برای آمدن در این برنامه دو دل بود ومن تصمیم را به عهده خودش گذاشته بودم.
در ادامه برنامه علی ضیا،مجری برنامه سوالاتی درباره روز حادثه از بنیامین پرسید که وی در جواب گفت: ترجیح می دهم در این باره حرف نزنم تا فضا را از آن چیزی که هست غمگین تر نکنم در ادامه هم بنیامین سوال های مربوط به حادثه را جواب نداد و ترجیح داد که از آن قضایا در این شب گذر کنند.
وی در پاسخ به سوال مجری مبنی بر خواندن دو نوع آهنگ،آهنگهای مذهبی و آهنگهای پاپ دیگر اظهار کرد : این آهنگها هیچ منافاتی باهم ندارند .
در ادامه هم از برنامه های آینده ی خود خبر داد و اعلام کرد که آلبوم دیگرش در اردیبهشت سال دیگر عرضه خواهد شد و از هفته دیگر در شهرهایی مثل : شیراز ، تهران، زاهدان ، ساری و ...کنسرت برگزار میکند.
این خواننده همچنین اعلام کرد:دو اجرای دیگر در تاریخ های 25 بهمن در لندن و 18 بهمن در هامبورگ خواهد داشت.
وی همچنین در انتهای برنامه عکسی از یک عروسک را نشان داد ،عروسکی که متعلق به بارانا بوده و آن را در محله ولنجک گم کرده و هر روز بارانا دلش آن را بهانه می کند ،تا اگر کسی آن را پیدا کرد به دستشان برساند.
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها